Over mij: Medium/Paragnoste Angelique

Wie ben ik?

Mijn naam is Angelique Groeneweg, en ben bijna 39 jaar geleden geboren in onze prachtige Hofstad Den Haag, al sinds jonge leeftijd ben ik “anders” en heb ik een hoge waarneming. In de pubertijd ben ik mij daar vol op gaan storten, en heb mij lang begeven in verscheidene esoterische genootschappen waar ik mijzelf verder heb ontwikkeld en heel veel lering heb opgedaan (maar uitgegroeid en uitgeleerd ben je gelukkig nooit).

Ik ben Heldervoelend, Helderziend en Helderwetend, Hoogsensitief, Empaat en Telepaat, ik kan mij heel sterk plaatsen, verplaatsen en invoelen in de energie van anderen, zo kan ik ook door mij in te voelen op energie of een object als een foto, tekening of sieraad, verbinding maken met de energie en  de gevoelens  van een ander “ervaren” en te vertalen, en daarmee kan ik jou veel inzichten in jouw pad, het zelf of de omgeving bieden. Ter ondersteuning van mijn gaven gebruik de Tarot, pendels, de glazen bol, orakel en inzichtkaarten, kristallen, edelstenen en mineralen. Bij een reading zal ik dan ook nooit zo maar alleen uitgaan van de kaarten, of welk ander middel ook, maar ook op wat door mag komen in energie, symbool, beeld en woord. Ook leg ik contact met overleden dierbaren, maar dit lukt alleen als zij daar ook toe bereid zijn.

Het heeft wel een flinke tijd geduurd voordat ik commercieel ben gaan werken, dus tegen vergoeding, dit omdat ik de overtuiging had dat mijn gaven een cadeautje zijn en je er geen geld voor mag vragen. Nu vind ik ze nog steeds een cadeautje, maar het laatste deel van mijn overtuiging is wel veranderd. Dit gebeurde toen iemand tegen mij zei: “Maar jouw gaven zijn toch ook een talent, net als dat van een dokter, verkoper, chef, kunstenaar of noem maar op, en waarom zou jij jou talent dan niet mogen gebruiken om jezelf en jouw gezin mee te kunnen onderhouden?” Op die vraag bleef ik het antwoord schuldig, en daalde op mij in, en dacht; je hebt volkomen gelijk. En daar ben ik dan met mijn eigen site.

Sommigen van jullie kennen mij misschien al, bijvoorbeeld van Mediumchat waar ik al weer langere tijd met veel plezier als consulent werkzaam ben, of je kent me van wandelgangen waar de paranormale of spirituele paden gekruist hebben, of misschien heb je me wel ontmoet op een beurs of evenement. Of misschien ben ik wel een heel nieuw gezicht voor jou, hoe dan ook, leuk dat je mijn site hebt bereikt en de  moeite neemt dit stukje te lezen.

Mijn levensloop:

Ik werk niet alleen met mijn gaven, maar ook met mijn levenservaring, ik kan mij na een behoorlijk pittige levensloop dan ook ervaringsdeskundige op meerdere gebieden noemen, en ook hier vloeit flink wat kennis uit voort. De gebieden waarop ik mijzelf ervaringsdeskundige kan en mag noemen lopen uiteen van PTSS tot Verslaving, Pedagogiek (ADHD/ADD/AS/HSP), omgaan met Suicïde, omgaan met terminale ziekte, omgaan met chronische ziekte, Rouwverwerking en Traumaverwerking, omgaan met Angst, Seksuele remmingen, Eetstoornissen, Hechtingsproblematiek, Narcisme en mishandeling. Je snapt hierdoor hopelijk ook dat geen vraag of problematiek mij vreemd zal zijn en ik hoop dat door dit kleine stukje van mijn pad met jou te delen, je in mag  zien dat je jezelf niet vreemd of bezwaard hoeft te voelen en je op begrip zonder oordeel zult kunt rekenen.

Reacties zijn gesloten.